Head


location de ski

Een Europees bedrijf van Amerikaanse oorsprong

Head werd in de loop van de jaren 1950 opgericht door een vliegtuigbouwkundig ingenieur in Baltimore in de Amerikaans staat Maryland. Het bedrijf bevindt zich vandaag in Oostenrijk. Het creëert en fabriceert ski's, snowboards, maar ook sneeuwschoenen, sportschoenen en diepzeeduikmateriaal.

Bij Head staan technologische nieuwigheden centraal

Sinds 1950 haalt het merk zijn ideeën uit de luchtvaartkunde. De uiterst innovatieve ski's zijn daar het bewijs van. HEAD ontwikkelt en lanceert voortdurend nieuwe concepten en hoogtechnologische producten.

Gekozen door grote kampioenen

Head rust talrijke wereldkampioenen uit, zowel mannen als vrouwen. Elk jaar opnieuw haalt het merk podiumplaatsen en wint het internationale, olympische of wereldkampioenschappen.

Kampioenen zoals Bode Miller, Ted Ligety, Aksel Lund Svindal, Alexis Pinturault maar ook Lindsey Vonn, Laura Gut en Julia Mancuso worden door Head uitgerust.

Een breed aanbod

HEAD richt zich niet alleen tot topsporters maar tot alle skiërs en snowboarders. Het verzorgt raceski's, maar ook freestyleski's en allmountainski's, die polyvalent zijn en goed presteren op alle soorten sneeuw.

Voor het seizoen 2018/2019 heeft Sport 2000 de volgende producten uitgekozen

De alpineski voor dames FREE JOY (assortiment rode ski's). Een voor dames gemaakte ski die licht en stabiel is en makkelijk de bochten ingaat. Skiesters die zich volop aan het ontwikkelen zijn zullen zich zeker voelen.

HEAD sport 2000

De alpineski voor mannen en dames PRESTIGE (assortiment infinity ski's).  Met deze ski maakt u iedere gewenste carvingbocht. Dankzij het elegante design glijdt u prachtig op net aangestampte pistes.

HEAD sport 2000

Website HEAD

Huur uw ski's bij Sport 2000

Geniet van producten en diensten van uitstekende kwaliteit

Reserveer uw materiaal