Head


location ski sport 2000 head

Voor het seizoen 2019/2020 heeft Sport 2000 de volgende producten uitgekozen

De alpineski voor heren TOTAL JOY SW SLR JOY PRO (assortiment diamond ski's). De Total JOY is licht en makkelijk wendbaar, zodat u ongestoord het berglandschap in al zijn geuren en kleuren kunt verkennen.

HEAD sport 2000

De alpineski voor kinderen KORE 87 (assortiment infinity ski's).  El nuevo KORE 87 es un esquí polivalente, que te permite pasar fácilmente de la pista a la nieve polvo. Se aprovecha de las mejores tecnologías para combinar ligereza y eficacia.

HEAD sport 2000

location ski sport 2000  head

Een Europees bedrijf van Amerikaanse oorsprong

Head werd in de loop van de jaren 1950 opgericht door een vliegtuigbouwkundig ingenieur in Baltimore in de Amerikaans staat Maryland. Het bedrijf bevindt zich vandaag in Oostenrijk. Het creëert en fabriceert ski's, snowboards, maar ook sneeuwschoenen, sportschoenen en diepzeeduikmateriaal.

Bij Head staan technologische nieuwigheden centraal

Sinds 1950 haalt het merk zijn ideeën uit de luchtvaartkunde. De uiterst innovatieve ski's zijn daar het bewijs van. HEAD ontwikkelt en lanceert voortdurend nieuwe concepten en hoogtechnologische producten.

Gekozen door grote kampioenen

Head rust talrijke wereldkampioenen uit, zowel mannen als vrouwen. Elk jaar opnieuw haalt het merk podiumplaatsen en wint het internationale, olympische of wereldkampioenschappen.

Kampioenen zoals Bode Miller, Ted Ligety, Aksel Lund Svindal, Alexis Pinturault maar ook Lindsey Vonn, Laura Gut en Julia Mancuso worden door Head uitgerust.

Een breed aanbod

HEAD richt zich niet alleen tot topsporters maar tot alle skiërs en snowboarders. Het verzorgt raceski's, maar ook freestyleski's en allmountainski's, die polyvalent zijn en goed presteren op alle soorten sneeuw.

Website HEAD

Huur uw ski's bij Sport 2000

Geniet van producten en diensten van uitstekende kwaliteit

Reserveer uw materiaal