Salomon


SALOMON

De Alpen als speelterrein

SALOMON werd opgericht in de Haute-Savoie, maar is sinds zijn opname in de Finlandse groep AMER SPORT 100% Europees.

Een passie voor outdoor

Salomon was wereldleider in de ontwikkeling en fabricatie van bindingen, staalkanten en nadien skischoenen vóór het een enorm gevarieerd aanbod ontwikkelde. Voor outdoorsporten zoals trail en voettochten kan men om het merk niet heen.

Vernieuwing voor meer skisensatie

Salomon staat bekend om zijn constante innovatie en verbeteringen. Voor wat de wintersport betreft, heeft het merk zich al meermalen kenmerkend onderscheiden:

  • Toen skating een rage werd heeft ze voor de liefhebbers van het noordse skiën een bijzonder doeltreffende skiuitrusting met ski, bindingen en schoenen uitgebracht. 
  • Met de bekende snowblade heeft het de mode van de miniski's gelanceerd. 
  • De lancering van de genaamde pocket rocket werd voor zijn groot draagvermogen, vooral in poedersneeuw, door de freeriders enthousiast onthaald.

Voor het seizoen 2018/2019 heeft Sport 2000 de volgende producten uitgekozen

De alpineski voor mannen S/MAX 4 R (assortiment rode ski's). Nog nooit waren carvingprestaties zo makkelijk. Met deze ski kunt u precieze en trefzekere bochten maken en toch soepel blijven. Meer plezier, minder inspanning.

SALOMON S/MAX 4 R

De alpineski voor mannen XDR 79 CF (assortiment zwarte ski's). Een lichte ski die het uitstekend doet in alle omstandigheden, makkelijk glijdt, stabiel is en veel plezier biedt.

SALOMON XDR 79 CF

Website Salomon

Huur uw ski's bij Sport 2000

Geniet van producten en diensten van uitstekende kwaliteit

Reserveer uw materiaal