Salomon


location ski sport 2000  salomon

Voor het seizoen 2020/2021 heeft Sport 2000 de volgende producten uitgekozen

De alpineski voor dames S/MAX HT W (assortiment freestyle ski's). Van park tot circuit tot off-piste, deze ultra veelzijdige ski is perfect voor plezier en vooruitgang. De versterkte zool en randen geven hem kracht en een freestyle look.

S/MAX HT W

De alpineski voor mannen DISTANCE 76 (assortiment rode ski's). Betrouwbare skilatten om in alle vertrouwen alle pistes af te dalen. Speciaal ontworpen voor skiërs die op zoek zijn naar beweegbare latten zodat ze in alle vertrouwen van hun skivakantie kunnen genieten. Deze latten zijn geschikt voor alle sneeuwsoorten en weten met hun houten kern en bijzondere stabiliteit elke skiër te overtuigen.

DISTANCE 76

location ski sport 2000  salomon

De Alpen als speelterrein

SALOMON werd opgericht in de Haute-Savoie, maar is sinds zijn opname in de Finlandse groep AMER SPORT 100% Europees.

Een passie voor outdoor

Salomon was wereldleider in de ontwikkeling en fabricatie van bindingen, staalkanten en nadien skischoenen vóór het een enorm gevarieerd aanbod ontwikkelde. Voor outdoorsporten zoals trail en voettochten kan men om het merk niet heen.

Vernieuwing voor meer skisensatie

Salomon staat bekend om zijn constante innovatie en verbeteringen. Voor wat de wintersport betreft, heeft het merk zich al meermalen kenmerkend onderscheiden:

  • Toen skating een rage werd heeft ze voor de liefhebbers van het noordse skiën een bijzonder doeltreffende skiuitrusting met ski, bindingen en schoenen uitgebracht. 
  • Met de bekende snowblade heeft het de mode van de miniski's gelanceerd. 
  • De lancering van de genaamde pocket rocket werd voor zijn groot draagvermogen, vooral in poedersneeuw, door de freeriders enthousiast onthaald.

Website Salomon

Huur uw ski's bij Sport 2000

Geniet van producten en diensten van uitstekende kwaliteit

Reserveer uw materiaal