COVID-19: De skigebieden zijn gesloten, meer informatie hier

Salomon


location ski sport 2000  salomon

Voor het seizoen 2019/2020 heeft Sport 2000 de volgende producten uitgekozen

De alpineski voor dames S/MAX SX W (assortiment rode ski's). Deze ski combineert precisie, kracht en gemak van progressie in gesneden bochten. Een stabiele en leuke pisteski die u in staat stelt om vanaf de eerste dag precieze en snelle bochten te tekenen.

SALOMON S/MAX 4 R

De alpineski voor mannen S/FORCE 7 (assortiment zwarte ski's). De S/FORCE 7 is de ideale ski voor skiërs die op zoek zijn naar stabiliteit. Het biedt een optimale balans tussen het absorberen van oneffenheden en stabiliteit, zodat u met een gerust hart op alle soorten sneeuw kunt skiën. 

SALOMON XDR 79 CF

location ski sport 2000  salomon

De Alpen als speelterrein

SALOMON werd opgericht in de Haute-Savoie, maar is sinds zijn opname in de Finlandse groep AMER SPORT 100% Europees.

Een passie voor outdoor

Salomon was wereldleider in de ontwikkeling en fabricatie van bindingen, staalkanten en nadien skischoenen vóór het een enorm gevarieerd aanbod ontwikkelde. Voor outdoorsporten zoals trail en voettochten kan men om het merk niet heen.

Vernieuwing voor meer skisensatie

Salomon staat bekend om zijn constante innovatie en verbeteringen. Voor wat de wintersport betreft, heeft het merk zich al meermalen kenmerkend onderscheiden:

  • Toen skating een rage werd heeft ze voor de liefhebbers van het noordse skiën een bijzonder doeltreffende skiuitrusting met ski, bindingen en schoenen uitgebracht. 
  • Met de bekende snowblade heeft het de mode van de miniski's gelanceerd. 
  • De lancering van de genaamde pocket rocket werd voor zijn groot draagvermogen, vooral in poedersneeuw, door de freeriders enthousiast onthaald.

Website Salomon

Huur uw ski's bij Sport 2000

Geniet van producten en diensten van uitstekende kwaliteit

Reserveer uw materiaal