COVID-19: De skigebieden zijn gesloten, meer informatie hier

Rossignol


Voor het seizoen 2019/2020 heeft Sport 2000 de volgende producten uitgekozen

De alpineski voor mannen REACT X SPORT CA (assortiment rode ski's). Met deze ski kunt u genieten van vloeiende en snelle sensaties in de bochten. Ontworpen voor skiërs die op zoek zijn naar ritme en een vleugje magie, versterkt de constructie het gevoel van controle om bochten perfect te verbinden.

HERO ELITE MT CA

De alpineski voor vrouwen NOVA 6 (assortiment zwarte ski's). Deze damesski biedt een intuïtieve controle van de kanten en moeiteloze carving-sensaties. Het zal u in staat stellen om uw vaardigheden te perfectioneren en de perfecte curve te scherpen bij elke beurt.

EXPERIENCE 80 CI X

location de ski sport 2000 rossignol

De knowhow van een honderdjarig bedrijf

Toen schrijnwerker en skiliefhebber Abel Rossignol in 1907 zijn eerste ski's (uit massief hout) maakte, dacht hij waarschijnlijk niet dat zijn naam het zo ver zou brengen. Meer dan honderd jaar later is Rossignol nog altijd een garantie voor kwaliteit en innovatie.

Een Frans skimerk

De hoofdzetel en het team van ontwikkelaars en testers van Rossignol bevindt zich in de Franse Alpen. De bergen zijn hun dagelijks leven en passie. 

Het merk heeft bovendien een fabriek in Spanje. 

Het DNA van Rossignol: de liefde voor de bergen

In de loop der jaren heeft Rossignol zijn waarden weten te behouden. Enthousiasme, durf maar ook authenticiteit en uitwisseling van ervaringen.

Een echte levensfilosofie die het merk deelt met wintersportliefhebbers. De kwaliteit en verscheidenheid van het materiaal ontwikkeld door R&D dragen het stempel van die passie.

Een ruim assortiment van producten

Rossignol heeft een grote variëteit aan producten ontwikkeld die aan alle beoefeningen en niveaus beantwoorden. Schoenen, bindingen, stokken voor het alpineskiën, noordse skiën en snowboarden.

Voor het merendeel

Rossignol lanceert nieuwe producten voor alle soorten beoefeningen. Wat uw leeftijd ook is, beginner of expert, u mag rekenen op hoogtechnologische producten dankzij de knowhow van een honderdjarig bedrijf. 

Voor kampioenen

Sinds Emile Allais, Henri Oreiller, Adrien Duvillard en Jean Vuarnet hebben de kampioenen uitgerust met ski's van Rossignol elkaar generatie na generatie opgevolgd. Elk jaar opnieuw haalt het merk veel internationale medailles met onder andere Alberto Tomba, Bode Miller, Ted Ligetty, Vincent Vitto, Doriane Vidal, Mathieu Crepel en Candide Thovex.

Website Rossignol

Huur uw ski's bij Sport 2000

Geniet van producten en diensten van uitstekende kwaliteit

Reserveer uw materiaal