COVID-19: De skigebieden zijn gesloten, meer informatie hier

Atomic


location ski sport 2000  atomic

Voor het seizoen 2019/2020 heeft Sport 2000 de volgende producten uitgekozen

De alpineski voor mannen VANTAGE 79 C (assortiment zwarte ski's). Deze All mountain/piste ski is licht en efficiënt en gemakkelijk te berijden in alle soorten omstandigheden. De constructie zorgt voor stabiliteit, grip en dynanisme om grote en kleine bochten met elkaar te verbinden. Het is de ultieme veelzijdige afdalingsski. 

ATOMIC REDSTER RTI XT

De alpineski voor mannen REDSTER G7 (assortiment diamant ski's). De samenstelling van deze ski, die is afgeleid van de concurrentie, geeft hem gemak bij lage snelheid en stabiliteit in grote snelle bochten.

ATOMIC CLOUD 8

location ski sport 2000  atomic

Het juweeltje van de Oostenrijkse Alpen

Atomic ligt in het hartje van de Oostenrijkse Alpen sinds zijn oprichting in 1955. Het merk heeft bovendien een fabriek in Bulgarije.

Een volledige uitrusting

Atomic biedt een breed spectrum aan materiaal dat geschikt is voor alle niveaus en beoefeningen. Het was het eerste merk dat de volledige uitrusting aanbad: schoenen, ski's, stokken en bindingen. Sinds enkele jaren biedt Atomic ook een bonte schakering van skikledij.

Een échte referentie voor allmountain

De mensen van R&D zijn heel creatief en hebben veel ervaring. Ze onderscheiden zich op het vlak van allmountain dankzij de heel polyvalente ski's en schoenen die zowel op als buiten de piste doeltreffend zijn.

Een échte referentie voor wedstrijden

Atomic rust de grootste kampioenen uit: Luc Alphand, Michaela Dorfmeister, Hermann Maier, onlangs Lara Gut en vooral de heel briljante Marcel Hirscher.

De kracht van een internationale groep

Sinds 1994 maakt Atomic deel uit van de Finlandse groep Amer Sports. Door zijn integratie in een internationale groep is het merk sinds 2013 de grootste skifabrikant ter wereld met 1,6 miljoen paar ski's per jaar.

 

Website Atomic

Huur uw ski's bij Sport 2000

Geniet van producten en diensten van uitstekende kwaliteit

Reserveer uw materiaal