Freestyleski's


Skis free style homme

Skis free style femme

Niveau 'GEVORDERDE'

Om u uit te leven in sneeuwparken, buiten de piste en zelfs op gebaande pistes.

Door de twintip zijn freestyleski's erg wendbaar en kunt u zowel vooruit als achteruit skiën. De bindingen staan in het midden om beter te sturen in de bochten. U sluit moeiteloos sprongen en figuren op elkaar aan. Combineer techniek en ontspanning voor bovenmatige freestylesensatie.

We denken aan uw veiligheid

Freestylen moet plezierig zijn; onze experts geven gedegen raad en zorgen voor goed afgesteld materiaal. Breng in alle rust een buitengewoon verblijf door

Kies voor de optie Multi-ride

Met de optie Multi-ride kunt u tijdens uw verblijf van materiaal veranderen. Probeer bijvoorbeeld het snowboard. Met 'Multi-ride' wrijft u in de handen van plezier!

Ski in alle rust

Geniet ten volle van uw skivakantie. Vink de optie skipakketverzekering aan bij uw reservering. Dan bent u verzekerd tegen schade of diefstal van uw materiaal, maar ook tegen annulering of onderbreking van uw verblijf.

Bescherm uw hoofd

De skihelm maakt deel uit van uw uitrusting. Hij is onmisbaar om te freestylen want hij beschermt uw hoofd bij een valongeval of botsing. Hij is te huur of te koop in onze winkels.

Huur uw ski's bij Sport 2000

Geniet van producten en diensten van uitstekende kwaliteit

Reserveer uw materiaal