Kinderen


Ado/Junior

Kinderspel

Alpineskiën is een ludieke sport die kinderen dolgraag doen. Vanaf drie jaar kunnen ze de lange latten onderbinden om hun eerste hellingen af te dalen. Langzaamaan, met u of met de skischool, leren ze bochten maken, stoppen en kunnen ze zich op verschillende pistes van het skigebied wagen. 

Uitermate geschikt materiaal

Sport 2000 verzorgt een ruim assortiment met specifieke uitrustingen die passen bij de leeftijd, gestalte en het niveau van uw kind. Lichte, eenvoudige en soepele ski's. Geschikte en goed afgestelde bindingen. Gemakkelijk aantrekbare en afstelbare schoenen, die tevens waterdicht zijn, met weinig haken voor het gemak van de allerkleinsten. 

De merken die we aanbieden hebben werk gemaakt van de ergonomie en vormgeving van het materiaal voor kinderen. Ze hebben daarbij rekening gehouden met hun lichaamsbouw en verlangens.

Er is voor elk wat wils. Zowel voor beginners als voor aankomende kampioenen! 

Veiligheid vóór alles

De veiligheid van uw aankomende kampioen staat bij ons centraal. Het materiaal is sterk, goed onderhouden en aangepast aan zijn leeftijd en gestalte. Denk ook aan de skihelm. Hij beschermt uw kind tegen een valongeval of botsing.

Maak uw keuze

Huur uw ski's bij Sport 2000

Geniet van producten en diensten van uitstekende kwaliteit

Reserveer uw materiaal