Ski's free ride


Skis free ride homme

Skis free ride femme

Niveau 'EXPERT'

De ideale ski om buiten een vaste piste in diepe sneeuw te riden.

Freerideski's zijn breder dan klassieke ski's om comfortabel offpiste te skiën, maar ze zijn ook aangenaam op andere pistes. Het typische rockerprofiel, waarbij enkel het midden de grond raakt en de tip en tail de lucht ingaan, maakt de ski wendbaarder én stuurbaarder in de bochten. U hoeft geen meester te zijn om moeiteloos in poedersneeuw te skiën.

Dankzij de hightech is hun gewicht beperkt. Dat is interessant, vooral wanneer u de ski's wat moet dragen om naar een onaangeroerde helling te lopen.

Kies voor de optie Multi-ride

Met de optie Multi-ride kunt u tijdens uw verblijf van materiaal veranderen. Probeer bijvoorbeeld het snowboard. Met 'Multi-ride' wrijft u in de handen van plezier!

Ski in alle rust

Geniet ten volle van uw skivakantie. Vink de optie skipakketverzekering aan bij uw reservering. Dan bent u verzekerd tegen schade of diefstal van uw materiaal, maar ook tegen annulering of onderbreking van uw verblijf.

Ski veilig

Freeriden moet een bron van vermaak zijn; rust u daarom uit met een lawinezoekapparaat, schop en sondes. Dat materiaal kunt u niet missen wanneer u de gebaande pistes verlaat. U geniet in alle rust van de sneeuw. 

Omhooglopen en afdalen

Ontdek de freetoerski's om op avontuur te gaan buiten de piste.

Huur uw ski's bij Sport 2000

Geniet van producten en diensten van uitstekende kwaliteit

Reserveer uw materiaal