COVID-19: De skigebieden zijn gesloten, meer informatie hier

Dynastar


location ski sport 2000  dynastar

Voor het seizoen 2019/2020 heeft Sport 2000 de volgende producten uitgekozen

De alpineski voor mannen SPEED ZONE 4X4 82 (assortiment diamant ski's).  De Speed-zone 4x4 82 is gemakkelijker te hanteren en biedt minder technische veelzijdigheid om te benutten.
Een echte rijgenoot om in alle skigebieden met vertrouwen en zonder pijn in je dijen vooruitgang te boeken.

dynastar sport 2000

De alpineski voor kinder MENACE TEAM (assortiment blauwe kinderski's). Mini-rockers, mini-rockers, miniflex en mini-straal voor mini-ruiter!
De toekomst van het skiën is serieus. Alles aan de MENACE TEAM is geoptimaliseerd voor een gemakkelijke en instinctieve ontdekking van de geneugten van het skiën. Lichter, wendbaarder, instinctiever: veel plezier op het programma. 

DYNASTAR LEGEND W 75

location ski sport 2000  dynastar

Aan de voet van de Mont Blanc

Dynastar ontwikkelt en test zijn producten sinds 1963 in Chamonix, waar het bedrijf werd opgericht. De fabricatie vindt plaats in Sallanches, wat verderop in de vallei.
Een vrij inspirerend landschap voor die liefhebbers van bergen en besneeuwde hellingen.

Het DNA van Dynastar: de ski-ervaring verbeteren

Met passie en in alle bescheidenheid overleggen de mensen van Dynastar dagelijks om de mooiste prestaties voor wintersportliefhebbers te garanderen. Dankzij hun creativiteit waren zij de pioniers van de freerideski's.

Dames eerst

Dynastar is het eerste merk dat een mooi assortiment van damesski's heeft ontwikkeld. De lichte, soepele en fraaie ski's zijn bijzonder aangepast aan de vrouwelijke lichaamsbouw.

Prestigieuze partners

Sinds 1967 maakt Dynastar deel uit van de groep Rossignol, het juweeltje van de Franse ski. Ze werken nauw samen met het merk LOOK voor de bindingen en LANGE voor de skischoenen. De combinatie van de zeefdruk van Dynastar met de skischoenen van LANGE geeft trouwens een mooi resultaat.

Een breed assortiment van alpineski's

Het assortiment van Dynastar is ontzettend ruim: wedstrijdski's, pisteski's, allmountainski's, freeride, snowboardcross, toerski's en freestyle.

 

Website Dynastar

Huur uw ski's bij Sport 2000

Geniet van producten en diensten van uitstekende kwaliteit

Reserveer uw materiaal