Dynastar


location ski sport 2000  dynastar

Voor het seizoen 2020/2021 heeft Sport 2000 de volgende producten uitgekozen

De alpineski voor mannen SPEED RACE CA GT (XPRESS) (assortiment zwarte ski's).  Voel de adrenaline door uw lichaam gieren met de SPEED ZONE 8 CA en geniet van de kracht van de door onze Course-vakmannen geoptimaliseerde Powerdrive-technologie. Deze skilatten bieden u controle, kracht en een geoptimaliseerde grip, zodat u ongeremd elke helling kunt afdalen, ongeachte de sneeuwsoort. Laat u verrassen door de reactiviteit van deze met koolstof versterkte latten die dankzij hun Active Air Core 17% lichter zijn.p>

dynastar sport 2000

De alpineski voor kinder M-FREESKI WHITE (XPRESS) (assortiment freeride). Precieze en uiterst wendbare ski die speciaal ontworpen is voor een rustige freeride. De latten zijn toegankelijk en licht en hebben een stevige greep op de sneeuw, zodat u elke situatie de baas kunt. De M-Pro 90 is uw ideale metgezel voor een ruste rit over grote oppervlakten en alle soorten sneeuw.

DYNASTAR LEGEND W 75

location ski sport 2000  dynastar

Aan de voet van de Mont Blanc

Dynastar ontwikkelt en test zijn producten sinds 1963 in Chamonix, waar het bedrijf werd opgericht. De fabricatie vindt plaats in Sallanches, wat verderop in de vallei.
Een vrij inspirerend landschap voor die liefhebbers van bergen en besneeuwde hellingen.

Het DNA van Dynastar: de ski-ervaring verbeteren

Met passie en in alle bescheidenheid overleggen de mensen van Dynastar dagelijks om de mooiste prestaties voor wintersportliefhebbers te garanderen. Dankzij hun creativiteit waren zij de pioniers van de freerideski's.

Dames eerst

Dynastar is het eerste merk dat een mooi assortiment van damesski's heeft ontwikkeld. De lichte, soepele en fraaie ski's zijn bijzonder aangepast aan de vrouwelijke lichaamsbouw.

Prestigieuze partners

Sinds 1967 maakt Dynastar deel uit van de groep Rossignol, het juweeltje van de Franse ski. Ze werken nauw samen met het merk LOOK voor de bindingen en LANGE voor de skischoenen. De combinatie van de zeefdruk van Dynastar met de skischoenen van LANGE geeft trouwens een mooi resultaat.

Een breed assortiment van alpineski's

Het assortiment van Dynastar is ontzettend ruim: wedstrijdski's, pisteski's, allmountainski's, freeride, snowboardcross, toerski's en freestyle.

 

Website Dynastar

Huur uw ski's bij Sport 2000

Geniet van producten en diensten van uitstekende kwaliteit

Reserveer uw materiaal