Skiverhuur LA PLAGNE BELLE-PLAGNE

La Plagne omvat 6 bergdorpen (Aime la Plagne, Belle Plagne, Plagne Villages / Soleil, Plagne Bellecôte Plagne Centre en Plagne 1800) die via skiliften met elkaar verbonden zijn. Er zijn nog 4 skigebieden die met dit gebied verbonden zijn: Champagny en Vanoise, La Plagne Montalbert, Montchavin en Les Coches.

Het skigebied van La Plagne strekt zich uit van 1.250 tot 3.250 m hoogte en beschikt over 220 km piste en 10.000 hectare "speelterrein". Paradiski, bestaande uit de plaatsen La Plagne, Peisey-Vallandry en Les Arcs, is een van de grootste skigebieden ter wereld.

Een bestemming met voor elk wat wils en een gegarandeerd geslaagde vakantie. La Plagne heeft ook een olympische bobsleebaan, met kunstmatige wanden en natuurlijke watervallen, en het Jean-Luc Cretier slalom stadion. Met uitzicht op de Mont Blanc en het Beaufortain Massief, biedt La Plagne gegarandeerd prima sneeuwcondities en een bruisende sfeer.

Er zijn dan ook talrijke cafes, restaurants en discotheken. Wilt u een dagje niet skiën? Dan zijn er voldoende andere activiteiten, zoals sneeuwscooter rijden, bobsleeën, schaatsen, paragliden, het 900m lange funpark verkennen of een ontspannende wandeling maken.

Snelle toegang Sport 2000-winkels Informatie wintersportplaats Weerbericht Webcams

LA PLAGNE - BELLE-PLAGNE : 1 winkel

LA PLAGNE - BELLE-PLAGNE 1

  • Winkel Winkel
  • Residentie Residentie
  • Toeristische Dienst Toeristische Dienst
  • Parkeren Parkeren
  • ESF ESF
  • Skiliften kantoor Skiliften kantoor

Informatie wintersportplaats

Skipistes (136)

Zwarte 18
Rode 35
Blauwe 75
Groene 8

Skiliften (78)

Cabinebanen 9
Stoeltjesliften 34
Sleepliften 35

Gegevens van het VVV-kantoor

E-mail info@laplagneresort.com
Telefoon 04 79 09 79 79

Hoogte

Boven 3 250m
Beneden 1 250m