Voorwaarden van speciale aanbiedingen


Alle prijzen zijn inclusief btw en in euro; de dossierkosten zijn niet in deze prijzen (incl. btw) begrepen.

Deze prijs is lager of gelijk aan het winkeltarief van de desbetreffende Verhuurwinkel; Klanten kunnen naargelang de winkel tot 50% korting krijgen op de geafficheerde winkelprijs die op de Reserveringsdatum geldt voor de geselecteerde periode.


Aanbieding geldig op de huur van materiaal tot 30 april 2020 voor reserveringen met de reclamecode TRIBU in onze winkels in Frankrijk en Andorra. Van 4 tot 9 gehuurde skisets krijgt u 5% extra korting. Vanaf 10 gehuurde skisets krijgt u 10% extra korting (behalve Primo-skisets, Multiride-optie, verzekerings- en administratiekosten). Aanbieding niet te combineren met een andere reclamecode.

 

Ontdek de voorwaarden voor het gebruik van reclamecode Sport 2000:

Elke speciale aanbieding is geldig op verhuur van apparatuur tot 30 april 2020, voor reserveringen met de reclamecode aangegeven op speciale aanbiedingen, in onze winkels in Frankrijk. Deze speciale aanbiedingen gelden op onlinereservering van ski- en snowboardmateriaal (behalve Primo-ski's, diensten, Multiride-optie, verzekering en dossierkosten). Aanbiedingen kunnen niet worden gecombineerd met een andere reclamecode.

Huur uw ski's bij Sport 2000

Geniet van producten en diensten van uitstekende kwaliteit

Reserveer uw materiaal