Hoe moet u uitgerust zijn?


Sneeuw, zon, schommelende temperaturen, wind ... Hoe moet u zich kleden om te gaan skiën? Sport 2000 geeft u enkele handige tips om goed uitgerust te zijn.

DE SKISCHOENEN

Goede skischoenen zijn onontbeerlijk om goed te kunnen skiën. De verschillende modellen van skischoenen bij Sport 2000 zijn aangepast aan uw ski's en aan uw niveau. Ze garanderen steun en comfort.

skischoenen

DE SKIKLEDING

De eerste laag kleding dient tot het opvangen van het vocht om meer comfort te bieden en een gevoel van kou te voorkomen.

De tweede laag moet de warmte vasthouden om u te beschermen tegen de lage temperaturen (fleece, T-shirt met lange mouwen ...).

De derde laag, die waterdicht moet zijn, is nodig om droog te blijven in geval van een val of bij slecht weer. Gewoonlijk beschermt die laag ook tegen de wind.

Vergeet niet uw hoofd, uw voeten (lange kousen om uw voeten warm te houden) en uw handen (waterdichte handschoenen zijn sterk aanbevolen) te beschermen.

SKIKLEDING

DE SKIBRIL EN HET SKIMASKER

De skibril of het skimasker zijn onmisbaar om uw ogen te beschermen tegen alle gevaar. De uv-index neemt toe met de hoogte en de uv-stralen weerspiegelen op de sneeuw. Kies voor een skibril van de categorie 3 of 4 die bovendien uw ogen zijdelings beschermt.

SKIMASKER

Mocht u die zaken niet hebben, ga dan naar een winkel van Sport 2000. U vindt er handschoenen, brillen, onderhandschoenen, zonnebrandcrèmes, mutsen enz.

 

Huur uw ski's bij Sport 2000

Geniet van producten en diensten van uitstekende kwaliteit

Reserveer uw materiaal