Skiverhuur voor groepen


LOCATION DE SKI EN GROUPE

Crédit : Adobe, Adobe, Urope.

Het is voor u ondenkbaar om te gaan skiën zonder uw vrienden, uw familie of uw collega's. Skiën moet aangenaam zijn en in een groep worden gedaan.

Sport 2000 is het met u eens en biedt u de mogelijkheid om in groep te skiën tegen een lage prijs.

HOE MEER MATERIAAL U HUURT, HOE VOORDELIGER DE HUURPRIJS!

Huur in een groep uw skimateriaal bij Sport 2000 en doe uw voordeel met de aanbieding TRIBU:

  • 5% extra korting vanaf 4 gehuurde ski- of snowboardsets;
  • 10% extra korting vanaf 7 gehuurde ski- of snowboardsets.

Niets is eenvoudiger om de korting te krijgen! Maak uw keus, voer de code 'TRIBU' in en de korting wordt onmiddellijk toegepast afhankelijk van het aantal gereserveerde skisets voor een verblijf in Frankrijk of Andorra.

Voowaarden van de aanbiedingAanbieding geldig op de huur van materiaal tot 30 april 2024 voor reserveringen met de reclamecode TRIBU in onze winkels in Frankrijk en Andorra. Van 4 tot 6 gehuurde skisets krijgt u 5% extra korting. Vanaf 7 gehuurde skisets krijgt u 10% extra korting (behalve Primo-skisets, Multiride-optie, verzekerings- en administratiekosten). Aanbieding niet te combineren met een andere reclamecode..

BREED OPGEZETTE WINTERSPORTPLAATSEN

Een groot aantal Franse wintersportplaatsen is geschikt om groepen te ontvangen en aangepaste activiteiten te verzorgen.

Het winkelnetwerk van Sport 2000 dekt een groot deel van die wintersportplaatsen zodat u in een groep ten volle van uw verblijf kunt genieten. 

Huur uw ski's bij Sport 2000

Geniet van producten en diensten van uitstekende kwaliteit

Reserveer uw materiaal