Skiverhuur voor het hele gezin


Skiverhuur voor het hele gezin

U zou graag met uw gezin gaan skiën maar u denkt dat wintersport niet voor u is vanwege het budget? Geloof dat niet! Dankzij Sport 2000 rust u uw kinderen volledig uit en geniet u van een skivakantie tegen een lage prijs.

AANGEPASTE WINTERSPORTPLAATSEN

Veel wintersportplaatsen hebben pistes die geschikt zijn voor kinderen en verzorgen lessen en activiteiten de hele dag door. De meeste wintersportplaatsen hebben een kleutercrèche voor de allerkleinsten.

Sommige wintersportplaatsen zijn zelfs houder van het kwaliteitskeurmerk Label Famille Plus, dat de kwaliteit van de opvang en de aktiviteiten van uw kinderen garandeert.

Label Famille Plus

Talrijke wintersportplaatsen waar Sport 2000 een winkel heeft hebben dat kwaliteitslabel. Hieronder vindt u de lijst ervan.

MATERIAAL VOOR ELKE LEEFTIJD

Huur skimateriaal voor uw kinderen. Dankzij Sport 2000 past u jaar na jaar het materiaal aan aan de lengte van uw kind, aan zijn ervaring en aan zijn verwachtingen zonder materiaal te moeten kopen.

Om te weten welk materiaal beschikbaar is voor uw kinderen, ga naar de sectie Materiaal. U vindt er onder andere ski's, snowboards, helmen, sneeuwschoenen ...

Huur uw ski's bij Sport 2000

Geniet van producten en diensten van uitstekende kwaliteit

Reserveer uw materiaal