Skiverhuur LA JOUE DU LOUP

De Franse skigebieden Superdevoluy en La Joue du Loup liggen tussen de Isere en Haut-Alpes, tussen Grenoble en Gap, op de grens van de Noordelijke en Zuidelijke Alpen.

U heeft voor uw skivakantie de keuze tussen Superdevoluy, een combinatie van de gezelligheid en het comfort van een vakantieplaats aan de voet van de hellingen, en La Joue du Loup dat kleiner en knusser is met een meer dorpsgevoel.

SuperDévoluy / Pra Loup is met bijna 100 pistekilometers een van de grootste skigebieden in de Zuidelijke Alpen. Vanaf de voet van de Pic Ponson naar de top met de Sommarel skilift, de Combe de la Truie of de Bonnet Rouge, en het uitgestrekte freeride gebied in Dévoluy, dit alles bezorgt u een onvergetelijke wintersportvakantie. Vanaf het hoogste punt geniet u van een panoramisch uitzicht over de vallei, Grand Ferrand (2759 m), Obiou (2790 m), Farraud Crests (Tête de Claudel 2563 m) en verder tot Ecrins. Het funpark “Mushroom Park” (een hectare vol jumps, rails, boxes etc. is heel populair. Als u liever langlauft, dan raden we u de loipe over de Collet du Tât aan (1613m). Er is 35 km aan loipes door een gevarieerd landschap, dalen, bossen en over het bergplateau.

Elk van de dorpen Dévoluy, SuperDévoluy en Pra Loup heeft een heel eigen karakter, maar allemaal beschikken ze over een uitgebreid accommodatie-aanbod, genoeg keuze voor een heerlijke wintersportvakantie!

LA JOUE DU LOUP : Geen winkel