Kinderen


KINDEREN

BABYSKI'S

BEGINNER

BEGINNER

Voorbeeldafbeelding babyski

SKIBABY

Deze ski's zijn geschikt voor toekomstige skikampioenen van 3 tot 6 jaar tot 1,20 m. De jonge skiër leert vol vertrouwen op zacht glooiende hellingen skiën.

FLOCON

BLAUWE KINDERSKI'S

BEGINNER

BEGINNER

Voorbeeldafbeelding blauwe kinderski

BLAUWEKINDERSKI

Deze gemakkelijke en tolerante ski’s zijn speciaal ontworpen voor aankomende kampioenen van 7 tot 13 jaar tot 1,60 m. Zo leren ze snel en maken ze vlug vorderingen. Geschikt voor toekomstige wedstrijdskiërs, zowel beginners als licht gevorderde skiërs, op gebaande pistes en voor afdalingen met matige snelheid.

FLOCON

RODE KINDERSKI'S

LICHTGEVORDERDE

LICHT GEVORDERDE

Voorbeeldafbeelding rode kinderski

RODEKINDERSKI

Pluridisciplinaire ski's met een hoog prestatievermogen en een nauwkeurige besturing voor nog meer comfort en sensatie. Deze ski's zijn bijzonder aanbevolen voor lichte skiërs van 7 tot 13 jaar tot 1,60 m die hun wedstrijdtechniek willen ontwikkelen en verbeteren.

FLOCON

TIENERSKI'S

GEVORDERDE

GEVORDERDE

Voorbeeldafbeelding tienerski

TIENERSKI

Deze ski's hebben soortgelijke eigenschappen met de ski's voor volwassenen. Ze zijn gepast voor tieners van 14 tot 17 jaar om ten volle te kunnen genieten van intense gewaarwordingen. Nauwkeurigheid en prestatievermogen zijn van de partij om met plezier te skiën en/of de eerste kunstjes te wagen in het sneeuwpark.

 

Huur uw ski's bij Sport 2000

Geniet van producten en diensten van uitstekende kwaliteit

Reserveer uw materiaal